SC Veenwouden laat het lopen tegen FC Grootegast

Onder een lekker voorjaarszonnetje moest SC Veenwouden zaterdagmiddag aantreden tegen FC Grootegast. SC Veenwouden wilde graag het goede resultaat van een week eerder tegen Broekster Boys een vervolg geven. Voor FC Grootegast waren de belangen groter deze middag. De Groningers moeten nog punten binnenhalen om zich veilig te spelen.De eerste helft was er een duidelijk speloverwicht van SC Veenwouden. FC Grootegast beperkte zich tot het spelen van de lange bal naar voren. Er ontstond volop ruimte voor de middenvelders van SC Veenwouden. Maar het spel was te onrustig en onzorgvuldig op het snelle kunstgrasveld. Verder dan halve kansen van Rinse Procee en Liekele Paulusma kwam SC Veenwouden niet. Zo nu en dan wist ook Grootegast uit te breken, maar vond keeper Coenraad van der Mark op hun weg. Na 30 minuten kwam Grootegast via Rolf Hazenberg op voorsprong uit een corner. De bal werd niet goed verwerkt en kwam via...

Lees verder »