Solide overwinning Buitenpost op PKC’83

VV Buitenpost blijft bovenin staan in de derde periode. Afgelopen zaterdag werd met 3-1 gewonnen van PKC’83 uit Groningen. In de eerste helft speelden beide ploegen in een hoog tempo. Al snel leidde het tot een grote kans voor Rudmer Loonstra, maar hij schoot voorlangs. De eerste kans voor de Groningers ging er via Touflik Faraouni wel meteen in. Daarna golfde het spel op en neer totdat Joran Olijve het op de heupen kreeg en in de 21ste minuut de verdiende gelijkmaker binnenschoot. Nog geen tien minuten later stoomde Olijve opnieuw op, maar werd hij aangetikt in het strafschopgebied. Aanvoerder Berend Schootstra mocht de penalty nemen en faalde niet: 2-1. Net voor rust gooide Joop Pijnacker het duel in het slot door een mooie voorzet van Rob Dijkstra binnen te schieten.Net nietIn de tweede helft lag het tempo een stuk lager. Buitenpost had de zware bekerwedstrijd tegen Staphorst nog in...

Lees verder »