v.v. Oudehaske levert prima prestatie tegen koploper de Griffioen

Op sportpark Oostenburg in Oosterwolde werd zaterdagmiddag de wedstrijd tussen de koploper de Griffioen en v.v.Oudehaske gespeeld. Het was mooi weer, er was veel publiek en de sfeer was goed. Want niet alleen staat het eerste team van de plaatselijke club bovenaan maar was het tweede team van de Griffioen deze middag net kampioen geworden. Goed voorbeeld doet volgen zou men denken. Alleen de druk werd daarmee blijkbaar toch wat te groot voor het eerste team. Want vele kansen bleven de eerste helft toch onbenut. Waar iedereen de 1-0 al op het scorebord zag staan, daar schoot de spits de bal voor open doel toch over de omheining. Oudehaske groeide daardoor in de wedstrijd en kreeg vertrouwen en bleef ook gewoon aanvallen. Het was aan de keeper van de Griffioen te danken dat de bal niet in de bovenhoek verdween en in plaats van de 1-0 niet de 0-1 ruststand...

Lees verder »