VIOD verliest dure punten in eigen huis

Afgelopen zaterdag stond het thuisduel tegen vv Dokkum op het programma. VIOD hoopte na het dure punten verlies vorige week tegen Zwaagwesteinde, vandaag tegen Dokkum wel te winnen. Ook vandaag starten de blauwhemden weer sterk. Met in de 2e minuut al een goede corner van de uitstekend spelende Nykle Durk, Erik kopte de bal helaas net over. Daarna kreeg VIOD nog een paar kleine kansjes. Maar de goalie van Dokkum is niet erg getest in de eerste helft. In de slotfase van de eerste helft krijgt Dokkum nog een grote kans maar Otte ziet gelukkig de paal op de paal beladen waarna Ruben goed uitverdedigd. Hierna floot de Schone scheidsrechter voor de thee.In de 2e helft komt VIOD vrijwel direct onder druk van Dokkum, dat leidt tot een hoekschop, welke uitstekend gepakt word door Otte. 5 minuten later ligt de bal dan wel achter Otte, Na een lange bal van...

Lees verder »