Voetbalschool Veerkr88 verzorgt leerzame driedaagse

Ook dit jaar waren de beschikbare plaatsen voor de voetbal driedaagse 2017 al snel vol geboekt. Liefst 112 deelnemers werden dit keer toegelaten. Volgens de organisatie, welke in handen is van Voetbalschool Veerkr88, het maximale. Er werd vanaf de eerste minuut kwaliteit geleverd door een groep van liefst 25 hoofd- en jeugdtrainers. De deelnemers kregen niet alleen veel voetbalplezier, maar op voetbalgebied werd veel geleerd. Niet alleen op voetbalgebied, maar ook de discipline stond tijdens deze dagen hoog in het vaandel.Kwaliteit trainersVoor de zesde keer in haar bestaan organiseerde Voetbalschool Veerkr88 in deze periode van het jaar een voetbal driedaagse. Nadat de spelers zich hadden gemeld op sportpark “de Swadde” in Buitenpost kregen alle deelnemers een prachtig voetbaltenue aangeboden. Op het blauw/rode shirt de namen van de verschillende sponsors van de voetbalschool. Hoofdsponsor De Haan Westerhoff Zonwering uit Drachten, kledingsponsor Leffel Sportwear, websitesponsor Custard en algemeen sponsor SBW. Nadat Oane...

Lees verder »