Ware Elvis-belevenis in Neushoorn

LEEUWARDEN – The Elvis Concert komt woensdag 3 mei naar Neushoorn. veertig jaar na het overlijden van Elvis Presley doen de originele bandleden een eerbetoon aan ‘The King’. Deuren gaan open om 19.00 uur. Samen met Elvis-tributeartiest Dwight Icenhower brengen de originele bandleden, waaronder Bob Lanning en Eddie Graham, de Presleysound en -hits naar Neushoorn. Opvallend zijn de backing vocals van The Sweet Inspirations. Zij stonden van 1969 t/m 1977 samen met ‘The King’ op het podium, en komen exclusief voor The Elvis Concert 2017 naar Nederland. Dit eerbetoon aan het grootste rock-‘n-roll-icoon aller tijden is een mooie kans om zo dicht mogelijk bij de échte Elvis-beleving te komen. Na het concert is er de mogelijkheid om de bandleden te ontmoeten.

Lees verder »