Zaterdag 6 mei: Dag van de Garnaal

LAUWERSOOG  –  Op zaterdag 6 mei 2017 van 10.00 tot 17.00 uur wordt op Lauwersoog de “Dag van de Garnaal” gehouden. Tijdens de Dag van de Garnaal, die op het haventerrein en in de visafslag wordt gehouden, zullen veel activiteiten zijn voor jong en oud. Dit jaar pakt Stichting Promotie Lauwersoog opnieuw weer groots uit. Centraal staat de promotie van de garnaal en de visserij.     De hele dag is er van alles te zien, te horen, te proeven, te ervaren en te leren op het gebied van traditionele en moderne (garnalen-)visserij, aquacultuur en vrijwel de gehele maritieme sector. Dit tweejarige evenement trok in 2015 meer dan dertigduizend bezoekers naar Lauwersoog. Een topattractie in Noord-Nederland. De stichting is bijzonder trots dat er een zeer gevarieerd programma is samengesteld. Zaterdag 6 mei moet een dagje uit worden voor het hele gezin, met voor elk wat wils! Dit jaar is er enorm...

Lees verder »