Gert Jan Koopmans keert terug bij Be Quick Dokkum

Gert Jan Koopmans maakt de overstap van ONS Boso Sneek naar Be Quick Dokkum. Na een verblijf van twee seizoenen in Sneek komt de 23-jarige aanvallende speler met ingang van komend seizoen het team van trainer Henk Konings versterken.Gert Jan Koopmans is blij met zijn keuze: “Dokkum is mijn stad en Be Quick mijn club. Ik woon er en kom nog altijd veel bij Be Quick. Ik ben ambitieus maar wil ook genieten van het spelletje. Door blessures zijn het plezier en vertrouwen er niet altijd geweest de laatste jaren. Dat wil ik terug. Bij Be Quick kan dat. Het is een warme club maar ook een ambitieuze club. Be Quick speelt goed voetbal met veel drive. Dat past bij me. Het zou echt prachtig zijn als ik ergens in de komende jaren met Be Quick 1ste klasse zou kunnen spelen, dat is wel een streven van mij.”Gert Jan heeft...

Lees verder »