Zondagavondzang met EDOZA uit Sneek in de Oosterkerk

Zondagavond 30 april was de laatste zondagavondzang van het seizoen in de Oosterkerk te Kollum. Deze avond verleent traditie getrouw het Chr. Mannenkoor EDOZA uit Sneek haar medewerking.Het koor zingt al voor de elfde keer op de laatste zondag in april, onder leiding van Jan Hibma de afsluitende zondagavondzang. Het koor en samenzang worden op het orgel begeleid door Jan Kroeske uit Kollum.Het Interkerkelijk Mannenkoor EDOZA werd opgericht in april 1958. Het koor telt meer dan honderd zangers. De leden komen niet allemaal uit Sneek maar uit een groot deel van Friesland. De naam EDOZA betekent: Evangelie DOor ZAngRepertoireOmdat EDOZA een interkerkelijk koor is, vormt het geestelijk repertoire de basis. Maar daarnaast zingt het koor ook opera’s (o.a. Verdi), musicals en andere populaire stukken. Het brede repertoire omvat momenteel meer dan 500 stukken. Tijdens concerten wordt de breedte van het repertoire regelmatig ten gehore gebracht. Zo zingt het mannenkoor in...

Lees verder »Zondagavondzang met EDOZA uit Sneek in de Oosterkerk

Zondagavond 30 april was de laatste zondagavondzang van het seizoen in de Oosterkerk te Kollum. Deze avond verleent traditie getrouw het Chr. Mannenkoor EDOZA uit Sneek haar medewerking.Het koor zingt al voor de elfde keer op de laatste zondag in april, onder leiding van Jan Hibma de afsluitende zondagavondzang. Het koor en samenzang worden op het orgel begeleid door Jan Kroeske uit Kollum.Het Interkerkelijk Mannenkoor EDOZA werd opgericht in april 1958. Het koor telt meer dan honderd zangers. De leden komen niet allemaal uit Sneek maar uit een groot deel van Friesland. De naam EDOZA betekent: Evangelie DOor ZAngRepertoireOmdat EDOZA een interkerkelijk koor is, vormt het geestelijk repertoire de basis. Maar daarnaast zingt het koor ook opera’s (o.a. Verdi), musicals en andere populaire stukken. Het brede repertoire omvat momenteel meer dan 500 stukken. Tijdens concerten wordt de breedte van het repertoire regelmatig ten gehore gebracht. Zo zingt het mannenkoor in...

Lees verder »