Gratis vrijblijvend en onafhankelijk energiebespaaradvies aan huis

LEEUWARDEN – Vele huiseigenaren in de gemeente Leeuwarden hebben hun woning inmiddels naar grote tevredenheid verduurzaamd. Het onafhankelijk en persoonlijk advies van de Vraagbaak aan huis bleek in die verduurzaming vaak van doorslaggevende betekenis. Om dat advies beter te benutten starten we in de MTV-wijk met deze vernieuwende aanpak. In samenwerking met Solar Isolatie Advies Nederland (SIAN) gaat het energieloket van de gemeente Leeuwarden in de MTV-wijk van start om de bewoners in de wijk te enthousiasmeren voor het energiezuiniger en comfortabeler maken van hun woning met persoonlijk en onafhankelijk advies aan huis. In mei en juni worden er drie informatiebijeenkomsten georganiseerd over energiebesparing en -opwekking voor de woning. Huiseigenaren worden voorafgaand aan de bijeenkomst persoonlijk uitgenodigd voor de bijeenkomsten. De informatiebijeenkomsten vinden plaats op dinsdagavond 9 mei, 23 mei en 6 juni. Huiseigenaren zijn welkom om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in wijkcentrum Rengerspark. Tijdens deze avond worden bewoners...

Lees verder »