Chantal Hietkamp presteert goed op Noord Nederlandsetoestelfinale

Chantal Hietkamp uit Kollum van V&K Stenenman Harlingen deed zaterdag 13 mei mee aan de Noord Nederlandse toestelfinale in Vries.Chantal begon op het onderdeel brug deze voerde ze zo goed uit dat ze hiervoor het goud kreeg omgehangen. Hierna moestChantal op de balk ook hier liet ze een prachtige en strakke oefening zien met als resultaat een gouden medaille. Nu was de vloer aan de beurt deze ging goed maar net niet goed genoeg voor een plek op het podium maar wel een mooie vierde plaats.Het laatste onderdeel was de sprong, Chantal was hiervoor erg zenuwachtig want ze deed een nieuwe sprong de tsjuki. Gelukkig ging deze goed en won ze hier een prachtige zilveren medaille mee. Volgende week 20 mei gaat Chantal zich vertegenwoordigen op het NK turnen en op 21 mei op het NK toestelfinale.Chantal Hietkamp presteert goed op Noord Nederlandsetoestelfinale

Lees verder » [post-views]