Opening Outdoor Park Kollumerwaard

Bearn Bilker heeft op Pinkstermaandag de groepsaccommodatie Natuurlijk Kollumeroord in Kollumerpomp officieel opnieuw geopend. De burgemeester van Kollumerland c.a. deed dit door een pijl te schieten met een handboog, daarna kwamen twee klimmers met een spandoek uit een toren.De locatie aan de rand van het Lauwersmeer gaat zich deze zomer meer richten op buitensportactiviteiten voor bezoekers en vakantiegangers. Tijdens de open dag mochten bezoekers gratis kennismaken met verschillende activiteiten als tokkelen, kanovaren, survival en boogschieten. Nieuw dit jaar is het outdoor paintball-veld van maar liefst twee hectare, waar tijdens de open dag kinderpaintball wordt aangeboden.Kijk voor meer informatie op www.natuurlijkkollumeroord.nl. Opening Outdoor Park Kollumerwaard

Lees verder » [post-views]