Open dag Kunstencentrum Atrium trekt veel belangstellenden

  SNEEK – Het was zaterdag 10 juni gezellig druk tijdens de open dag van Kunstencentrum Atrium in Sneek. Enkele honderden kinderen, jongeren en volwassenen stapten tussen 12.00 en 17.00 uur binnen om kennis te nemen van het aanbod aan lessen en cursussen voor het nieuwe seizoen 2017-2018 en te genieten van optredens en demonstraties. Diverse bezoekers deden gelijk mee aan een muzikale proefles. Alle disciplines binnen het kunstencentrum waren vertegenwoordigd bij de kraampjes in het hart van het kunstencentrum: muziek, dans, theater, musical, beeldende kunst en fotografie. Docenten hadden hun instrumenten en gereedschappen meegenomen naar de informatiemarkt, die uiteraard van alle kanten konden worden bekeken. Wie een saxofoon, drumstel, viool of een andere muziekinstrument wilde uitproberen, kon op de open dag gelijk een korte proefles volgen. Na de les was het mogelijk om op te treden met een speciaal voor de gelegenheid geformeerde DemoBand, met daarin docenten van het...

Lees verder »