Vrachtwagen in brand op parkeerplaats langs de A32

AKKRUM – In de nacht van zondag op maandag kreeg de brandweer melding van een vrachtwagenbrand nabij tankstation Smarpot aan de A32 bij Akkrum. Bij aankomst van de Akkrumer brandweer stond de cabine van de vrachtwagencombinatie in lichterlaaie. De brandweerlieden hadden het vuur snel onder controle. De eveneens opgeroepen schuimbluswagen uit Heerenveen hoefde niet in actie te komen. Omdat onduidelijks was of de chauffeur van de vrachtwagen zich in de cabine bevond werden er ambulances en een traumateam ter plaatse gevraagd. Gelukkig bleek na controle dat er niemand in het voertuig aanwezig was. De vrachtwagen is vermoedelijk gestolen en in brand gestoken. De politie stelt een onderzoek in. Foto: E. Brandsma (Dit is Fryslân) Het bericht Vrachtwagen in brand op parkeerplaats langs de A32 verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »