Zomerse Beach Party in recreatiegebied De Heide

HEERENVEEN – Na de start van een grachtenconcert in 2016, een initiatief van de Lions 2.0 gezamenlijk met de Heerenveense Horeca en de uitrol van “Feanetië”, een initiatie van een groep Heerenveense ondernemers die ervoor wil zorgen dat Heerenveen aantrekkelijker wordt als passanten locatie voor watersporters, komt er nu een heuse Beach Party. Op een unieke locatie aan de rand van Heerenveen, midden in het natuur- en recreatiegebied De Heide, zal dit festival op 15 juli a.s. ontspruiten. Een bijzondere mogelijkheid die de gemeente Heerenveen de organisatie van dit evenement biedt om zo de potentie van De Heide en daarmee de aantrekkelijkheid van Heerenveen als woon-, werk- en recreatiegebied onder de aandacht te brengen. De naam van het festival is Butterfly Beach Party. Met zijn brede symboliek, waaronder vrijheid, liefde, lichtheid en vreugde, maar ook als symbool van de kortstondigheid van het leven, staat de ogenschijnlijk altijd dansende vlinder centraal....

Lees verder »