De Ontmoeting: Butterfly Beach Party

Waar komen mensen elkaar tegen de komende weken? Vandaag in de rubriek De Ontmoeting het bestuur van Stichting Butterfly Beach Party.   Wie zijn jullie? “Wij zijn het bestuur van Stichting Butterfly Beach Party. Wij zijn een hechte vriendengroep die dit jaar 25 jaar bestaat. Toen waren we een groep feestgangers op zoek naar plezier, nu maken we dat zelf voor al die andere plezierzoekers.” Een jubileumfeest voor de vriendengroep? “In het kader van ons 25 jarig bestaan wilden we inderdaad iets organiseren. In het verleden hebben we ook wel het een en ander gedaan, maar nu wilden we het grootser aanpakken: een jaarlijks terugkerend evenement dat Heerenveen echt op de kaart zet en een bijdrage levert aan de uitstraling van de plaats. Maar het is geen jubileumfeest, het is veel groter dan dat en daarom hebben we voor de organisatie volop gebruik gemaakt van de diversiteit binnen de groep....

Lees verder »