Butterfly Beach Party Heerenveen trekt 1300 bezoekers

HEERENVEEN:  De eerste editie van de Butterfly Beach Party op recreatieterrein De Heide is een succes geworden. Ruim 1300 bezoekers kwamen een kijkje nemen. Het festival krijgt volgend jaar dan ook een vervolg. Er was sprake van een exotisch festival langs de boorden van het Heidemeer. Er waren kleine barretjes en culinaire hoekjes die werden opgefleurd met clubmuziek, salsa, buikdansers, vuurspuwers en bodypainters. Alles in tropische sferen. Creatief aangekleed met bamboematten, lampionnen, vuurkorven en parasols. Er waren  twee podia: de beach stage en de tropical island stage met een dansvloer van honderd vierkante meter om los te gaan met de Salsa, Bachata en Merengue. Maar er was ook een uitgebreide VIP lounge met hapjes en drankjes en een privé-optreden.

Lees verder »