Kuier foar Elly uit Brantgum

De voorbereidingen voor 'De kuier foar Elly' op zondag 3 september zijn in volle gang. Het initiatief rondom Elly Leijstra leeft enorm op sociale media. De inwoonster van Brantgum heeft meerdere tumoren in haar hoofd. Zelf noemt zij deze monsters. Voor deze monsters wil de organisatie geld inzamelen om onderzoek naar Meningeomen mogelijk te maken.De wandelroutes voeren deelnemers langs paden en wegen tussen stad en wad in de mooie omgeving van Brantgum Er zijn drie routes van 5, 15 en 25 kilometer. De kosten voor deelname aan deze kuier zijn 15,- euro. Te weten vijf euro voor de organisatie en tien euro als donatie voor hersentumor onderzoek. Wilt u mee wandelen geef je dan op via de site: http://stophet.nl/acties/De_kuier_foar_Elly door minimaal 10,00 euro te doneren met je naam er bij.Zo bent u verzekerd van deelname. Op zondag 3 september zelf kun deelnemers contant de vij euro voor de organisatie betalen. De gehele opbrengst...

Lees verder »