FOTO’S | Feesttent terug in Kimswerd

KIMSWERD De feesttent is terug bij het dorpsfeest in Kimswerd. Na de opening acht jaar geleden van het multifunctionele centrum in het dorp, was de feesttent verleden tijd. Maar met het verdwijnen van de tent verdween ook de gezelligheid. De sfeer van de tent kon niet worden geëvenaard in multifunctioneel centrum Piers’ Stee. Steeds minder bezoekers kwamen naar de feesten, reden voor de ijsclub, de kaatsvereniging, de jeugd van P3, dorpsbelangen en het Multifunctioneel Centrum om de krachten te bundelen. Het dorpsfeest van Kimswerd moet weer een feest worden voor het hele dorp met sfeer en gezelligheid. Vorig jaar heeft een commissie gekeken naar de toekomst voor de kaatsvereniging. De commissie heeft gekeken naar de merke en er is contact geweest met omliggende dorpen. Er is een rapport verschenen waarin stond dat er gezocht moest worden naar meer eenheid tijdens de merke, de uitstraling moest anders aangepakt worden. Besloten is om...

Lees verder »