Mihajlovic kopt sc Heerenveen in slotminuut naar punt

HEERENVEEN – sc Heerenveen heeft op de valreep een punt overgehouden aan het thuisduel tegen Heracles Almelo: 1-1. Invaller Nemanja Mihajlovic kopte in de slotseconden de gelijkmaker binnen, nadat de Friezen daarvoor al de nodige kansen onbenut lieten. sc Heerenveen had voor rust veruit het meeste balbezit. De ploeg zocht veel de weg naar het doel van Castro, maar zag verrassend genoeg Heracles vlak voor rust op voorsprong komen. Uit een hoekschop van Kuwas schoot Pröpper met een soort volley de bal in het doel. De bal werd hierbij nog van richting veranderd door Høegh. In de tweede helft maakten de Friezen jacht op de gelijkmaker. De bal leek er maar niet in te willen, maar in de blessuretijd werd de aanvalsdrang toch nog beloond. Doelman Van der Steen trapte de bal in de laatste minuut naar voren, en vond zowaar Nemanja Mihajlovic. De invaller kopte de bal in de...

Lees verder »