Mooie wandeltocht door Noordoost Fryslan

Met een deelnemersveld van rond de 120 wandelaars is de organisatie viel op de opkomst een beetje tegen bij de 5de Wylde tulpen wandeltocht over verschillende afstanden in Ternaard. Dit kwam mede door de plensbui de tijdens de start van de 40 km. over het Noorden trok en zo de wandelaars voor de overige afstanden huis liet.De wandelaars die wel kwamen waren goed te spreken over de tocht. Waarbij door velen werd opgemerkt 'Wat een mooi landschap om in te wandelen en om van te genieten'. Start en finish waren bij dorpshuis Tunawerth.NatuurwandeltochtVanaf 07.30 uur kon er worden gestart voor de tocht van 40 km, later in de ochtend was er mogelijkheid om te  starten voor de afstanden 20 en 10 km. Onderweg werden de wandelaars getrakteerd op de mooie natuur van noordoost Fryslân. Bij de stempelposten kon men genieten van een bakje koffie of een andere versnapering. De meeste...

Lees verder »