Nightwalk 2 the Koemarkt zet zich in voor Voedselbank

HEERENVEEN: Op vrijdagavond wordt voor het eerst de Nightwalk 2 the Koemarkt gehouden in Heerenveen. De route van Nightwalk 2 the Koemarkt leidt de wandelaar langs diverse bijzondere plekjes in Heerenveen. Daarnaast worden de deelnemers getrakteerd op diverse vormen van kunst, muziek, theater- en dansacts. Onderwijsrichting D’Drive Design, Mode en Ambacht zorgt voor sfeer en aankleding. Kortom, een unieke ervaring om te delen met collega’s, familie en vrienden. Voedselbank Bij aanmelding ontvangen de deelnemers een starttijd. De starttijden liggen tussen 21.00 en 22.00 uur. Vanaf 19.00 uur kunt u uw startbewijs ophalen bij de inschrijfstands op het Gemeenteplein. Hier kunnen de deelnemers tevens producten inleveren voor de Voedselbank Heerenveen. Inmiddels hebben al meer dan 1200 mensen zich ingeschreven voor de eerste editie van de Nightwalk 2 the Koemarkt. Het bericht Nightwalk 2 the Koemarkt zet zich in voor Voedselbank verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »