Oldschool hardcorepunk van Slapshot en melodische metal van Amorphis in Iduna

DRACHTEN –  Zaterdag 26 augustus komen de oldschool hardcoregiganten van Slapshot naar Iduna als onderdeel van hun Europese zomertour.  Zondag 27 augustus presenteert Iduna in samenwerking met metalfestival Into The Grave een clubshow van de melodische metal van Amorphis.  De Oldschool hardcorepunkgiganten van Slapshot komen zaterdag 26 augustus om 20.30 uur naar Poppodium Iduna als onderdeel van hun Europese zomertour. Al sinds 1985 is de Amerikaanse band Slapshot een van de vaandeldragers van de Boston hardcore en heeft de band met platen als Old Tyme Hardcore, 16 Valve Hate en Sudden Death Overtime regelrechte klassiekers op zijn naam staan. De band rondom de charismatische frontman Jack ‘Choke’ Kelly is beroemd en berucht vanwege zijn energieke live shows die in al die jaren nog niets aan opzwependheid hebben ingeboet. Melodische metal van Amorphis De melodische metalhelden van Amorphis komen naar Drachten. Momenteel toert de Finse band door Europa als special guest/...

Lees verder »