Buitenpost wint spectaculair KNVB-bekerduel

VV Buitenpost gaat door naar de tweede kwalificatieronde van de KNVB Beker. Zaterdag werd het Brabantse ZSV thuis met 4-3 verslagen. Alle zeven doelpunten vielen in de tweede helft, waarbij de slotfase veel spektakel opleverde. Jorrit Terpstra, Rolf Dijk en Martijn van Roeden (2x) waren de schutters van de thuisploeg. SC Genemuiden is nu de volgende tegenstander van de Blauwkes in het landelijke bekertoernooi. Deze wedstrijd is zaterdag 26 augustus om 14.30 uur in Buitenpost.SpanningBuitenpost-trainer René van der Weij moest net voor aanvang van de wedstrijd tegen de Zeilbergse Sportvereniging (ZSV) uit Deurna puzzelen met zijn opstelling. Verdediger Robin Huisman de Jong bleek tijdens de warming-up niet fit genoeg om te starten. Zijn vervanger was Berend Schootstra, die net terug was van vakantie en de voorbereiding had gemist. Of het door de wisseling kwam, de sfeeracties van beide supportersgroepen of door de spanning van het voor het eerst spelen van...

Lees verder »