Dames Drachten Diamonds/Northern Stars moeten weer incasseren

DRACHTEN – Een wedstrijd om gauw te vergeten voor de dames van Drachten Diamonds/Northern Stars. Op eigen veld in Drachten werd het tegen Caribe uit Groningen een zware middag. Door het slechte weer van de nacht ervoor lag het veld van het Groningse Caribe blank en werd besloten in Drachten te gaan spelen. Hier lag het veld er prima bij. Vol vertrouwen begonnen de dames aan de wedstrijd maar al snel stonden ze ver achter. Northern Star pitcher Elsa Croes en catcher Lillianne Land hadden een zware middag. De Groningse dames lieten haar mooie ballen gaan en belandden zo doende met 4 wijd op de honken. Een tegenvaller van de goede slagploeg van Caribe. De dames van Drachten en Leeuwarden konden geen vuist maken aan slag tegen de snelle pitcher van Groningen. Er waren in de hele wedstrijd slechts 2 honkslagen van Jitske de Roos en Aline Obbink. Obbink kon hieruit de enige...

Lees verder »