Dodo Festival: vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus in Sportpark Bakkeveen

BAKKEVEEN – Al acht jaar lang siddert Bakkeveen van blijdschap tijdens het laatste weekend van de bouwvak en ook het Dodo Festival 2017 zal niet ongemerkt voorbij gaan. Op vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus wordt het parkeerterrein bij het sportpark aan de Mjumsterwei weer omgetoverd tot een energetisch veld van dansende, lachende en genietende mensen. De entree is wederom gratis. Net als de Middeleeuwse heiligman Dodo heeft het festival als overtuiging dat blijdschap voor iedereen beschikbaar zou moeten zijn. Gratis entree, toffe kinderactiviteiten en uiteenlopende muzieksoorten: Dit festival is net zo leuk voor je kruipende neefje als voor jou en je overgrootmoeder. Zing op vrijdagmiddag mee met de Nederlandstalige grootheden als bijvoorbeeld Mooi Wark, Frans Duijts, Django Wagner en Henk Wijngaard die tegelijkertijd ook worden uitgezonden op Radio Continu. Dit is daarnaast hét moment om de kids avonturen te laten beleven bij de kindermiddag en eens goed te genieten van een...

Lees verder »