Drie nieuwe spelers voor Broekster Boys

DAMWÂLD – Na het vertrek van een aantal spelers heeft Broekster Boys zijn selectie weer op sterkte. Dit seizoen maken drie spelers hun opwachting in de eerste selectie: Jos Regnerus, Jacco Veldstra en Harry Wijnsma. De drie spelers kwamen eerder uit voor de hoofdmacht van Broekster Boys. Jos Regnerus komt over vanuit de A junioren en maakte vorig seizoen onder trainer Ron de Boer zijn debuut. Jos is een actieve middenvelder en heeft de potentie om door te groeien naar een vaste waarde voor Broekster Boys. Keeper Jacco Veldstra komt ook over vanuit de jeugd. Jacco maakte twee jaar geleden, onder trainer Jan Mulder, al zijn debuut. Hij speelde vanwege keepersleed bij de eerste selectie al diverse beker- en competitiewedstrijden. Hij deed dat niet onverdienstelijk en speelde zich daarmee in de kijker. Jacco gaat de strijd aan samen met keeper Johan Vonk, die met zijn tweede seizoen bij Broekster boys...

Lees verder »