Een bomvol september in De Lawei

DRACHTEN – De Lawei is vanaf 29 augustus weer volop geopend. Alle medewerkers staan weer voor je klaar en het nieuwe seizoen wordt in september afgetrapt met een spetterend programma. Voor iedereen die dat zomergevoel nog nét even iets langer wil vasthouden, maar ook voor degene die helemaal klaar is voor bijzondere voorstellingen, films, exposities en evenementen. Opening filmseizoen: Film & Foodspecial Het nieuwe filmseizoen wordt feestelijk geopend met een film & foodspecial. Ditmaal met het humoristische drama The Hundred Foot Journey, waarin Hellen Mirren als Franse chef-kok van een toprestaurant concurrentie krijgt van de Indiase overburen. Te zien op vrijdag 15 september om 19.00 uur in de Rutger Hauerzaal. Nieuwe expo: Art Soup De eerste expositie dit seizoen is – natuurlijk – een in het jaarthema van De Lawei: eigen. Kunstenaars van AKKA (Alumni Kunstenaars Klassieke Academie) verzorgen elk één eigenzinnig werk in de expositieruimte van De Lawei. Iedereen mag...

Lees verder »