FOTO’S | De Helfrichs houdt jaarlijkse Merkekaatspartij

KIMSWERD – Kaatsvereniging de Helfrichs heeft zaterdag haar jaarlijkse Merkekaatspartij gehouden. Daarbij werd gekaatst in vier categorieën. Hieronder een door de Helfrichs zelf aangeleverd verslag. Leden konden kiezen of ze met de harde of de zachte bal wilden kaatsen, heren en dames door elkaar. Om 12 uur konden de kaatsers en dorpgenoten genieten van de broodmaaltijd, dit jaar in de zeer gezellige feesttent op het kaatsveld. Om 16 uur begon in de feesttent het duo Wietse en Gerard Hempenius te spelen, zodat er een gezellige merkesfeer heerste. Voorzitter Michiel de Boer reikte tegen vijf uur de prijzen en de zeer fraaie kransen, gemaakt door Feikje van der Duim, aan de winnaars uit. De prijzen waren fotolijsten waar voor alle deelnemers binnenkort nog een foto van deze kaatsdag wordt aangeboden. Uitslag Harde bal A-klasse 1e prijs: Sybren Beert de Jong (Koning ) & Bauke de Boer 2e prijs: Anne Wind &...

Lees verder »