FOTO’S | Kaatsers in actie bij ledenpartij in Achlum

ACHLUM – Achlum stond dit weekend in het teken van een ledenpartij. Hieronder een door de organisatie zelf ingestuurd verslag. Een ledenpartij midden in de bouwvakperiode. Dat krijg je in zo’n dorp waar ook nog rekening gehouden moet worden met de voetbalclub. Geen probleem en we zijn toch niet met z’n allen tegelijk op vakantie. De spelers hadden er blijkbaar wel zin in, want voor het eerst sinds tijden waren we om 17.15 uur al klaar met alle partijen. Bij de jeugd in beide poules 4 parturen. Lekker 3 x kaatsen en punten tellen. Senna en Egbert wonnen in hun poule alle partijen en kregen de mooie kransen omgehangen. In de andere poule hadden 3 parturen 2x gewonnen en waren het de punten van de verliezende partij die maakten dat Melle, Bauke en Meriam hier de kransen wonnen. De 3 parturen bij de dames hadden deze keer een makkie. Ze...

Lees verder »