FOTO’S | Topfavorieten Frouljus PC winnen generale wedstrijd in Akkrum

AKKRUM De Frouljus PC staat woensdag in Weidum op het programma, zondag werd in Akkrum de Generale verkaatst. Het favoriete partuur voor winst op de PC, Ilse Tuinenga, Wiljo Sijbrandij en Manon Scheepstra won in Akkrum. In de finale waren ze met 5-1, 6-0 te sterk voor het partuur van Anne Monfils, Nynke Sijbrandij en Marrit Zeinstra. In de eerste omloop hadden de latere winnaressen het niet gemakkelijk, ze wonnen met alles aan de hang van Nicole Hempenius, Sandra Hofstra en Harmke Siegersma. De derde prijs was in Akkrum voor het partuur van Tineke Dijkstra, Hermine Sytema en Jeske de Boer. Er staan woensdag twaalf parturen op de lijst in Weidum. Elf parturen plaatsten zich rechtstreeks, het twaalfde partuur kwam uit de Keats-Off, die donderdag in Akkrum verkaatst werd. De strijd ging tussen de parturen van Anne Berber Zeinstra met Lotte Delgrosso en Jildou Felkers, het trio Serena Hovenga met...

Lees verder »