Gerald van den Belt verricht loting COTK-toernooi

LEEUWARDEN  – Bij de amateurverenigingen zijn de trainingen inmiddels weer begonnen. Dit betekent dat er voor de COTK-commissie werk aan de winkel is. Vlak voordat de beker- en reguliere competities losbranden, staat het traditionele toernooi dat onder het motto “De Sterken voor de Zwakken” gespeeld wordt, op de wedstrijdkalender. Eerst vindt de loting plaats. Deze wordt op 23 augustus gehouden bij de v.v. Nicator. Gerald van den Belt , technisch directeur van SC Cambuur, tovert de kokertjes uit de beker met de grote oren. Tevens brengt hij de aanwezigen op de hoogte van de stand van zaken met betrekking tot de bouw van het nieuwe stadion. De avond begint om 20.30 uur. Inloop vanaf 20.00 uur. Het toernooi om het open kampioenschap van Leeuwarden start op zaterdag 26 augustus. Om 13.00 uur wordt op Sportpark Kalverdijkje de bal aan het rollen gebracht. De v.v. Nicator treedt dan op als gastvereniging. Op woensdag 30...

Lees verder »