Iris Kroes: , Ik heb er heel veel zin in’

ORANJEWOUD – ,,Ik heb er echt heel veel zin in.’’ Zangeres/harpiste Iris Kroes is er helemaal klaar voor. Op 21 oktober geeft ze samen met haar band een exclusieve dinner-show in de grote zaal van Hotel Tjaarda in Oranjewoud. Iris is van plan een compleet nieuw repertoire ten gehore te brengen dat ze de afgelopen tijd samen met andere liedjesschrijvers in verschillende delen van de wereld aan de muze ontworstelde. Ze heeft de laatste tijd regelmatig deelgenomen aan zogenoemde ,songwriter-camps’ en dat heeft volgens Iris verrassende resultaten opgeleverd. ,,Die camps worden op verschillende plaatsen in Europa gehouden,’’ legt ze uit. ,,Je weet van tevoren niet met wie je aan tafel komt te zitten om liedjes te schrijven. Je weet alleen dat hij of zij ook beroepsmatig met muziek bezig is. Ik ben onder andere in Finland geweest en ben met hele mooie nummers teruggekomen.’’ Iris wil die nieuwe liedjes graag...

Lees verder »