Lezing over vitamine K2 in Hotel Heidehof in Heerenveen

HEERENVEEN – Donderdag 7 september geeft Cornelis de Regt een lezing over de werking van vitamine K2 in het   Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof aan de Golflaan 1 in Heerenveen. De aanvang is om 20:00 uur. Cornelis de Regt is afgestudeerd als fysiotherapeut. Sinds 1988 werkt ze  in Duitsland als fysiotherapeut en sinds 2005 als  natuurgeneeskundig therapeut in haar praktijk in Meppen (Duitsland). Meer informatie is te vinden op de website:  www.sein-naturheilkunde.de  Waarom is vitamine K2 belangrijk? Vitamine K2 zorgt er voor dat calcium zich kan verbinden met osteocalcine, wat er voor zorgt dat onze botten sterk blijven en waardoor botontkalking voorkomen kan worden. Ook voert vitamine K2 het teveel aan calcium af uit ons lichaam wat aderverkalking kan voorkomen. Dit is belangrijk om de bloedvaten weer vrij te krijgen zodat een hartinfarkt of een hersenbloeding voorkomen kan worden. Ook kan  Vitamine K2 belangrijk zijn om ouderdoms ziektes tegen te gaan. In deze lezing...

Lees verder »