Opknap beurt volière bij Meckama State

De volière bij Meckama State in Kollum krijgt een opknap beurt dit werd gedaan door twee vrijwilligers Auke Dam en Herman Bootsman. De volière is in de jaren verwaarloost. Het schoon houden is heel belangrijk als je dat niet doet dan heb je de muizen gauw op visite en dat was ook de reden voor een opknap beurt.De nachthokken zijn weer op nieuw geschilderd en krijgen een betere belichting  in de buiten volières werd de  bodem bedekking weg gehaald en weer een nieuwe  aangebracht van schelpen. Ook werd de hele volière voor zien van nieuw gaas.Het verf werk is bijna klaar het gaas zit er boven weer op, maar we zijn nog lang niet klaar er gaat ongeveer 120 meter gaas aan de volière. Auke Dam en Herman Bootsman  gaan de vogels verzorgen. De bewoners van Meckama kunnen dan weer volop genieten van de volière met de nieuwe vogels. De...

Lees verder »