Reisverslag | Wytze en Joan in de camper naar Singapore (deel 5)

Wytze en Joan van der Land uit De Wilgen zijn op 11 maart vertrokken voor een reis van anderhalf jaar. De eerste etappe is een sponsorreis die in oktober zal eindigen in Singapore. De opbrengst daarvan is voor een kinderproject in Indonesië van de stichting Pikulan in Surhuisterveen. Onderweg houden ze een logboek bij voor de Drachtster Courant. Dit is deel 5 van het reisverslag. Onderin staan linkjes naar deel 1, 2, 3 en 4. Reizen in China Omdat we op de nodige bureaucratische rompslomp van de autoriteiten moesten wachten, met onze camper nog steeds achter het hek bij de grens, moesten we een nachtje in een hotel slapen. De volgende morgen om 11 uur werden we eindelijk binnengelaten in China. Daarna moesten we eerst nog even een kentekenplaatje halen bij het verkeerspolitiebureau. Aangezien er een stroomstoring was op die ochtend, kon men ons niet helpen. Het plastic kentekenplaatje lag klaar,...

Lees verder »