sc Heerenveen pakt in slotfase nog punt tegen Heracles

HEERENVEEN – sc Heerenveen heeft ook in de tweede wedstrijd van dit seizoen gelijk gespeeld. Op de  valreep werd zaterdagavond in het Abe Lenstra stadion een punt gepakt tegen Heracles Almelo. In de extra tijd werd het 1-1. Ondanks een overwicht van Heerenveen sloot Heracles de eerste helft af met een voorsprong. Op slag van rust schoot Robin Pröpper raak uit een corner van Brandley Kuwas. Daarvoor had Bram Castro bij een vrije trap van Stijn Schaars en een knal van Arber Zeneli een Friese goal voorkomen. Collega Wouter van der Steen hield na rust Kristoffer Peterson van scoren af en ook stopte hij Paul Gladons kopbal. Daarna drong Heerenveen aan. Henk Veerman, Reza Ghoochannejhad en Martin Ødegaard benutten hun kansen niet. Joost van Akens goal werd wegens duwen van Ghoochannejhad afgekeurd, maar op de valreep kopte Mihajlovic raak en was de eer gered.

Lees verder »