Theatrobatics schittert op Strandfestival Zand

ALMERE – De Friese groep Theatrobatics was zaterdag één van de acts tijdens het Strandfestival Zand. Op de tiende editie van dit grote muziekfestival in Almere stonden zij naast bekende Nederlandse artiesten als Nick en Simon, Racoon en Guus Meeuwis. Noa Krist, Marilu Calmez, Linda Jansma, Gaby Zijlstra en Gerry Boonstra uit Opsterland waren vijf van de acrobaten tijdens dit optreden. Gedurende de dag gaven ze acte de présence bij de entree en op het strand festivalterrein door het publiek te vermaken met shows en theatrale acrobatische acts. Ook tijdens de zomervakantie wordt er hard getraind in Drachten en Gorredijk door deze vijftien sporters/artiesten om dit soort professionele optredens te kunnen verzorgen. Mede door hun optreden in Hollands Got Talent krijgt de groep onder leiding van Margje van der Lei steeds meer landelijke bekendheid. Meer informatie: www.vanderlei-showproductions.nl. Op de groepsfoto: Achterste rij hoog: Demi Vogel, Noa Krist, Carmen Koops, Melissa Jongedijk,...

Lees verder »