VIDEO: Simmerblomke komt goed terecht in Oudwoude

Bouwina Liemborg uit Oudwoude gaat door een moeilijke periode. In december vorig jaar verloor ze haar vader, kort daarna in maart van dit jaar overleed haar zwager plotseling. Daar bovenop verloor ze ook nog haar moeder afgelopen juni. Erg veel om te verwerken, maar ze pakt zo goed als ze kan het leven weer op.Gelukkig heeft ze veel steun, zo ook van collega Joke Wester. Zij wilde Bouwina een hart onder de riem steken en gaf haar op voor het Simmerblomke. Het reportageteam ging daarom met een prachtig boeket van Jilderda's Bloemenboetiek uit De Westereen bij haar langs en troffen haar nog net op tijd.,,Ik hie it kinne witte!", zei Bouwina toen ze hoorde dat Joke er achter zat.      VIDEO: Simmerblomke komt goed terecht in Oudwoude

Lees verder »