Wandeling langs zeven restaurants in Heerenveen

HEERENVEEN – Op zondagmiddag 12 november staan zeven restaurants in Heerenveen klaar met een wijn/spijs menu. Men wandelt vanaf 12:00 ‘s middags langs elk restaurant. Overal staat een wijnspijs combinatie klaar. Op? Dan wandelt men op eigen gelegenheid door naar restaurant nummer 2… En zo zijn er zeven restaurants af te strepen. Deelnemers zijn Het Ambacht Hier geniet men van de moderne kookkunsten van Nick Twickler & team. Met ook nog een wijnkaart staan alle puntjes op de i!Het Postkantoor Zeer verzorgde prachtige zaak waar de gastheren en -vrouwen ‘n scherp oog voor detail hebben.  ‘t Gerecht Mooi en gezellig Grand Cafe met superservice.  Vroeger de plek voor rechtelijke uitspraken, nu de place to be voor echte bistro klassiekers.De Thuishaven Aanwinst voor Heereveen deze nononsense thuiskamer in de kolk, waar je naast je hoofdgerecht bijvoorbeeld ouderwets lekkere rabarber geserveerd krijgt. Chefs zijn dus erg seizoensgericht en hebben een grote liefde voor gerijpt...

Lees verder »