Documentaire over katten van Istanboel in Slieker

LEEUWARDEN – De ‘aaibare’ documentaire Kedi en de dramafilm Wolf and Sheep zijn vanaf deze week te zien in Slieker. Kedi is een documentaire over de katten van Istanboel. Ze leven tussen twee werelden, zijn wild noch tam, en brengen vreugde en een doel bij die mensen die ze zelf uitkiezen om hen te adopteren. De katten zijn spiegels voor de inwoners van deze bruisende metropool; ze laten hen op een unieke manier reflecteren op hun leven. Zo zijn ze een essentieel onderdeel geworden van de diverse gemeenschappen die de stad zo kleurrijk maken. Een aandoenlijke en zeer knuffelbare documentaire. Do 24, 20:30 / vr 25, 19:15 / za 26, 16:00 en 19:15 / zo 27, 15:00 / ma 28, 20:30 / di 29, 20:15 / wo 30, 20:30 In een magisch-realistische sfeer schetst Wolf and Sheep een authentiek beeld van een geïsoleerd Afghaans bergdorp met zijn talloze verhalen, roddels...

Lees verder »