Drachten on the Beach afgesloten

DRACHTEN – Drachten on the Beach is vrijdag, zaterdag en zondag afgesloten met een breed scala aan muzieksoorten. Het zand kan weer worden opgeveegd. Vrijdag was er Drabiza met DJ Nique met Lounge, House & popmuziek in een zomers jasje. Zaterdagmorgen werd er een kinderrommelmarkt gehouden op het Raadhuisplein, tussen de normale zaterdagmarktkramen. Zaterdagmiddag en avond was er livemuziek van singer-songwriters Nayeli en Danny Laurens en friends. Zaterdagavond traden de Sadelrûkers op en zij zorgden voor een gezellig sfeertje op het Moleneind. Zondagmiddag en -avond werd het Strandavontuur op de Drachtstervaart afgesloten met livemuziek van Quartier Latin Plus. Jammer genoeg werkte het weer niet helemaal mee en dreven er soms dreigende luchten over, met zo nu en dan een flinke regenbui. Bovendien was het vooral ‘s avonds erg fris.

Lees verder »