Expositie keramiek geopend in Home Center Wolvega

WOLVEGA –  Voor de 9-de keer wordt door de leden van de Stichting Keramisten Noord Nederland (SKNN) weer een mooie en gevarieerde expositie gehouden in de Hannie Mein galerij in woningboulevard Home Center in Wolvega. De officiële opening van deze expositie werd zaterdagmiddag verricht door directeur Sikko Kappenga van Home Center. Iedere keramist kon wat uitleg geven over zijn of haar werk. Aan de wand hangen schilderijen in verschillende thema,s van Rens Rietmulder uit Kuinre. Na het uitoefenen van zijn werk als architect en de verhuizing naar Kuinre is Rens Rietmulder met veel creatieve hobby,s actief waaronder fotografie, het tekenen en schilderen met olieverf, acryl, pastel, pen en viltstift. Deze vijf nieuwe leden van de SKNN kwamen gelijk exposeren. Gerrie Lulof uit Hengelo De natuur in al haar verschijningsvormen, verbeeld met een eigen handschrift, is een grote inspiratiebron. De objecten zijn gemaakt van papierklei. Dit plastische materiaal geeft de mogelijkheid om de grenzen van maakbaarheid en breekbaarheid op te zoeken. Vaak worden de...

Lees verder »