Geslaagde Paardenmarathon Ameland

Zaterdag 19 aug organiseerde de Amelander Men- en Rijvereniging hun jaarlijkse Men evenement.  Dit jaar vond de marathon in de Vleyen plaats (tussen Nes en Buren).Tijdens de paardenmarathon stelt De Amelander Men - en Rijvereniging de vaardigheden en het uithoudingsvermogen van de menners, bijrijders en paarden danig op de proef. De hindernissen die op tijd moesten worden genomen zorgen voor de nodige spektakel. Zowel de afstandsrit als de dressuurrit vormen prachtige uitdagingen in het bijzondere Amelandse decor.Klaas de Haan uit Jouswier deed mee aan de Amelander marathon. Bij de 2-span pony's werd Klaas met zijn Harlingers Master en Natz derde. De groom was zijn kleindochter Sanne- Maikel Bangma uit Dokkum. Het was een gezellig en geslaagd weekend.Geslaagde Paardenmarathon Ameland

Lees verder »