Het dierenrubriekje

Twee volwassen katten en 4 kittens hebben nieuwe baasjes gekregen. Ook hebben we er weer wat nieuwe logees bij gekregen. De eerste is een bruin cypers katertje van ongeveer 10 weken oud. Hij is gevonden op de Sofia Hedwiglaan in Oranjewoud.  Een cyperse kater met een witte bef en witte teentjes, van ongeveer 1 jaar oud is gevonden op de Riperwei in Tijnje. Twee rood/ witte katertjes van 8 weken oud zijn gevonden op de Burstum tussen Grou en Akkrum. Dan is er een zwarte kater in een doos op de Wederik gevonden. Hij was in de bosjes gezet. Een schildpadpoes is gevonden op de Schoterlandseweg in Hoornsterzwaag Dan worden er weer 6 katten vermist, de eerste is Karel. Hij is wit met rood is 15 jaar en heeft een chip. Karel hoort thuis op de Fok 06-21591266. Op de Sponturf wordt een lapjespoes vermist. Ze heeft op de neus...

Lees verder »Meer (gerelateerde) berichten ...