Inschrijving voor Us Eenhoorn Keatspartij mogelijk tot volgende week

MENAAM – Vanwege het naderende afscheid van de gemeente Menameradiel wordt er een gratis Us Eenhoorn Keatspartij met zachte bal gehouden. Die vindt plaats op zondag 3 september vanaf 11.00 uur op het kaatsveld in Berltsum. Opgeven kan tot dinsdag 29 augustus 18.00 uur. De partij staat open voor alle leeftijden en categorieën. Daarnaast is een lidmaatschap van een kaatsvereniging niet nodig. De organisatie is in handen van de gemeente Menameradiel, die per 1 januari 2018 opgaat in Waadhoeke, en de kaatsfederatie Menameradiel, waarin tien verenigingen actief zijn. De categorieën waarin wordt gekaatst zijn bij de meisjes en jongens pupillen en welpen meisjes. Ook wordt gekaatst in de categorieën schoolmeisjes en -jongens vanaf 14 jaar en dames en heren vanaf 14 jaar. Ook worden bij de kaatspartij herinneringen opgehaald aan de hand van foto’s, beeldmateriaal en anekdotes. Voor de kinderen is er een springkussen. Daarnaast kan samen gegeten worden uit...

Lees verder »