Kijken met je neus bij Buitencentrum Drents-Friese Wold

APPELSCHA – Staatsbosbeheer houdt dinsdag 29 augustus van 13.30 tot 14.30 uur de activiteit ‘Kijken met je neus’ voor jong en oud, bij Buitencentrum Drents-Friese Wold in Appelscha. De zomervakantie is bijna voorbij, tijd om lekker naar buiten te gaan. Heerlijk wandelen, fietsen, beleef het Blotevoetenpad of ontdek met één van de rugzaktochten die speciaal voor de verschillende leeftijdsgroepen zijn ontwikkeld. Het Dierenvriendjespad voor de allerkleinsten tot het Paddenpad voor de stoere jongens en meisjes van 8-12 jaar. Wil je de natuur op een bijzondere manier ervaren, kom dan eens kijken met je neus. Ga samen met de natuurgidsen van Staatsbosbeheer een geurcocktail maken. Bewonder met een speciaal oog de toppen van de bomen en verbaas je over alle kleuren van de natuur. Kijken met je neus is geschikt voor jong en oud en heel geschikt als gezinsactiviteit. Bij de speelse opdrachtjes komen alle zintuigen aan bod en staat samenwerken en...

Lees verder »