Politie deelt flyers uit over zaak Tjeerd van Seggeren

Met het verspreiden van flyers in een aantal dorpen rondom De Westereen hoopt de politie meer informatie over de dood van Tjeerd van Seggeren te krijgen. Ook worden bezoekers van het FreezeForzefestival benaderd om informatie. Op zondagochtend 9 juli 2017 werd in het weiland op de kruising van de Fugelsang en de Bùterwei in De Westereen het levenloze lichaam van 37-jarige Tjeerd van Seggeren gevonden. De inwoner van Kollumerzwaag bleek door een misdrijf om het leven te zijn gebracht.Een team van twintig rechercheurs werkt nog steeds volop aan het onderzoek. Het team heeft met veel getuigen gesproken. Maar is nog steeds opzoek naar meer getuigen en heeft daarbij de volgende vragen: • Hebt u zaterdag 8 juli en/of zondag 9juli 2017 wat bijzonders gezien en/of gehoord op of rondom het festivalterrein? • Hebt u Tjeerd van Seggeren tijdens of na het festival gezien en/of gesproken? • Hebt u beeldmateriaal van...

Lees verder »