Rock & Roll met Weima & van der Werf in kloostertuin Karmelklooster

DRACHTEN – In de kloostertuin van het Karmelklooster speelt het duo Weima & van der Werf zondag 27 augustus van 13.00 tot 17.00 uur Rock & Roll. Het duo Weima & van der Werf speelt al enkele zomers in de kloostertuin en bezorgt iedereen een onvergetelijke swingende middag. Daarom ook dit jaar op herhaling. Het duo toert sinds 1997 langs het (voornamelijk) Noord Nederlandse popcircuit en heeft inmiddels al een behoorlijke naam opgebouwd. Weima & vd Werf zijn enthousiaste musici. Dit heeft zijn weerslag op het publiek. Het duo speelt gedreven bij optredens. En creëert sfeer. Met behulp van gitaar en bas en twee stemmen vertolken zij het werk van de Beatles, de Stones, Elvis Presley, Chuck Berry, Creedence Clearwater Revival dat afgewisseld wordt met moderner werk van o.a. Robbie Williams, Jack Johnson en een Nederpop repertoire. De optredens zijn om 14.00 uur, om 15.00 en om 16.00 uur, steeds een...

Lees verder »