Straattheater, foodtrucks, cultuurmarkt en veel muziek op UITfestival

HEERENVEEN – Zaterdag 2 en zondag 3 september staat het centrum van Heerenveen in het teken van het Heerenveens UITfestival. Dat betekent een dag vol straattheater, een culturele markt op de Lindegracht en het Van Harenspad, podia met muziek, kunst maken, een foodtruckfestival op het Gemeenteplein en ’s avonds het Van Rock tot Rollfestival op de Nieuwstraat en het Heerengrachtconcert. Het Heerenveens UITfestival is de verbindende naam achter alle activiteiten die elk jaar op de eerste zaterdag van september in Heerenveen plaatsvinden, als start van het nieuwe culturele seizoen. Soul en Food Op zaterdag 2 september start om 10.00 uur het Soul en Foodfestival met diverse foodtrucks en een boeren- en ambachtsmarkt. Voor iedereen zal er tot ’s avonds allerlei lekkers te bewonderen en te proeven zijn. De line-up is zeer divers en wordt aangevuld met lokale initiatieven. Tijd foodtrucks: zaterdag 10.00-23.00 uur, zondag 11.00-20.00 uur. Tijd boeren- en ambachtsmarkt:...

Lees verder »